9 критични въпроси, за да си зададете, преди да отглежда овце и класирането им на овцете бизнес

Има няколко причини, поради които може да се стремят да се помисли да отглежда овце. Има много малък брой държави в САЩ, които покриват целогодишно производството на фураж като Оклахома. Овцете са по-ефективни от говеда в конверсията на фураж на дребно промишлени стоки. В ранните инвестиции задължително да започне предприятие овце е сравнително ниска. Скъпите навеси и обори не са задължителни; често сгради вече притежавате ще предостави на суха, чиста подслон изисква от овце. Производството на овце не се ограничава само до производство на месо, тъй като вълна освен това осигурява част от този вид. Fall агнене в Оклахома е предоставил на пазара на агнета цялата височина на цени пролетта агнешко. Тези фактори са направили овце бизнес много рентабилно предприятие през последните няколко години.

Всеки, който с оглед на класирането им на овцете предприятие трябва да разгледа няколко неща преди това наистина покупателната някои овце. Едно от основните неща, за да се разгледа, е предварително размера на стадото. Да започнете с група бизнеса размер на 200 до 300 овце-майки или по-малка стадо размер 20 до 50 овце. Разбира се, доставка на храна на ръка, ще бъде основен принос причина в това решение.

Овцете не са предизвикателни животни за повишаване, но те се нуждаят от по-добра степен на управление от добитъка. Ето защо, ако имате по никакъв начин няма повдигнати овце по-рано, от първостепенно значение предложение е да се започне с размер 20 до 50 овце и след това подобри рекорди в следващите години, ако овцете бизнес е за вас.

Преди да влезем в овцете си бизнес-задават тези въпроси:

1. мога като овце?
2. Ще овце се вписват в настоящата ми работа?
3. Какъв размер на овце операция да се стремим?
4. Трябва ли приемливи съоръжения за извършване на количеството искам?
5. Ще имам достатъчно доставки емисия?
6. Искам ли да агне през пролетта или есента?
7. Какво породи трябва да избера да постигнете целите си?
8. Кога и къде мога да популяризирам агнета?
9. Може ли да получа възстановяване хищник?