5 съвета за намирането на име за кучето си

Даване на име на кучето може да бъде трудно. Име на кучето си казва толкова много за вашия домашен любимец, както го прави за теб. Има хиляди имена от които да избирате, но избора на един е важен.

Може да се помисли за една от следните категории на име на домашен любимец:

1. Избор на име по пол:
Това е може би най-obious начин да дадете име на кучето. Най-популярните имена момиче за кучета са Моли, Lady, Princess и Миси. Най-популярните имена момче кучета са Sam, Max, Duke, и Rocky. Това са само няколко имена от хиляди налични.

2. Изберете име според личността на кучето си:
Личността на кучето си е уникален, без значение каква порода. Може да се помисли за получаване на вашето куче, преди да го нарича.

3. Избор на име според характеристиките на вашия домашен любимец:
Всяко куче има уникални характеристики, независимо от породата. Дали това е марка, палто, цвят или размер, аз съм сигурен, че може да намери името suiteable за вашето куче!

4. Изберете име според неговата порода:
Някои имена са по-подходящи за различни породи. Малките кучета показват, може да бъде подходящ от внушителни имена, а скитащите животни могат да бъдат подходящи с сладки имена.

5. Изберете име според вашите интереси:
Вие може да искате да дадете на кучето си име, което вдъхновява Вашето куче или interersts.

ЗАПОМНЕТЕ: Куче имена трябва да бъде не по-дълъг от две срички. Те също така не трябва да звучи подобно на команди на кучето ще бъде обучението. Тези неща може да обърка космати приятел.