10 съвета, които да ви помогнат да изберете перфектното име за новия си домашен любимец

Руфъс, кисели краставички, Бейли или макс?

Изборът домашни имена е много забавно, но то също може да бъде предизвикателство. На първо място, вие ще искате да изберете име, което ви харесва, и че също така отговаря на вашия домашен любимец. С оглед на това, тук са 10 домашни именуване на съвета, за да ви вдъхновим и ви държи на прав път:

1) Уверете се, че знаете пола на вашия домашен любимец. Това може да звучи като няма мозък, но аз познавам много собственици на домашни любимци, които са изведнъж осъзнах, че тяхната “Jack” е всъщност “Jill”!

2) Дръжте го прости. Две едносрични имена са най-лесно да викат и за вашия домашен любимец да се разбере. Ако наистина искате дълго име като Пипер Paws Сержант, уверете се, че може да бъде съкратен до нещо като “Серж” или “Pepper” за ежедневна употреба, и че ви харесва съкратена форма.

3) Избягвайте имена, които звучат като команди. Този съвет е по-подходящ за кучета и домашни любимци, които действително ще Ви слушат.

4) Да не се избере име, което ще ви бъде неудобно да се обадя на публично място. I обявен за един от първите ми детски домашни любимци, котка американ, Chocolate Fart Bum. Нейното име бе незабавно променен на Чоки, когато майка ми я взе за първото си посещение на ветеринар!

5) Нека въображението си да се развихри. За домашни любимци имена може да бъде остроумен, известен, Regal, свързани с вашите хобита … каквото ви харесва. Един мой приятел е голф фанатик и го беше кръстил си котки Putter и Бърди.

6) Да външния вид на вашия домашен любимец да ви вдъхнови. Когато за първи път получи нов домашен любимец, тя може да ви отнеме известно време да се запознаят с истинската си личност, и тъй като тя расте, неговото поведение може да се промени. Външния вид на вашия домашен любимец, от друга страна, е много по-вероятно да остане постоянно.

7) Използвайте породата на вашия домашен любимец за вдъхновение. Например, изберете Френски име за вашия Bichon шипове на ограда, шотландски име за Scottish Fold си или немски името си дакел.

8) Консулт домашни именуване на книги и уеб сайтове за идеи. Тези ресурси ще ви предостави стотици, ако не и хиляди възможности.

9) Нека вашият домашен любимец да ви води. Създаване на списък с имена, които ви харесват и след това се опитайте да ги вика за своя домашен любимец. Неговият отговор просто може да ви помогне да изберете най-доброто един!

10) Бъди почтителен – Не вдигайте имена, които ще се унижат вашия домашен любимец.

Ако използвате тези домашни именуване насоки, най-вероятно няма да сбъркате. И ако все пак … не се притеснявай, няма да бъде първият човек в историята, който променя името си домашен любимец. Което трябва да знам!