яки дресура и раменни – направи подходящ избор е от жизненоважно значение за успеха обучение

Куче обучение е изкуство, и като всеки артист трябва да изберете вашите инструменти внимателно, така че да може правилно да обучава кучето си. Всяко куче е различно, и по този начин, че трябва да има възможност да се определи кои яка е най-подходящ за вашето куче основава на нейния темперамент, индивидуалност и сила. По-долу ще откриеш описание на всички основни разновидности на яки дресура, че бихте могли да се намира, когато се решава да купи едно куче за вас.

Металът задуши яка е може би може би най-добре харесва и широко използван яка вътре в света дресура. Тя трябва да се използва в обучението на по-големи, по-силни кучета, които са склонни да ви отведе на разходка.

Металът превключване задуши яка е по същество същото като типичен задуши яка с основната разлика е, че вие ​​ще бъдете в състояние да правото куче много лесно чрез използване на превключване макар кучето е извън каишка.

The щипка яка трябва да бъде използван РЯДКО и само в случаите, когато задуши яка е неефективна при контролиране на кучето си (т.е. в случаите, когато кучето е доста силна, когато неговата изключително агресивни, и когато тя многократно напада на други кучета и физически лица).

Козината защита задуши яка е създаден, за да контролира кучето с вън оставяйки веригата марки около врата на кучетата или получаване на кожа, уловен в рамките на веригата, която от време на време се появява, когато използването на обикновен метал задуши яка. Тя се прилага най-вече при показване на кучета, а не в обучението им, тъй като кучетата не са склонни да отговорят на тях в тренировките и те не дават бърз идиот, необходими за съответната корекция.

The найлон задуши яка е най-добрата работа в малки кучета и кутрета до три месеца, тъй като те са склонни да бъдат допълнително нежна и те са склонни да получите малки кученца, наети за носенето на яката.

Нежната лидер главата е най-доброто наети на кучета, които са допълнително срамежлив и без усилие коригирани (т.е. кучета, които реагират бързо на вашите команди и кучета, които са склонни да се свият от вашия корекция).

Електронната яка се използва главно по две причини: 1-во си нает на полеви кучета (т.е. в лов на птици) и второ, че е използван като средство за обучение на “навън” команда към защита кучето си фаза ухапване обучение.

The проследяване система се използва за точно това, което подсказва името му: за проследяване на игра, заподозрени, изгубените хора, или конкуренцията статии.

И накрая, тъй като хамут куче водач е създаден, за да се гарантира, че собственикът на кучето може да се придържа към преднина, докато кучето я насочва към нея дестинация. За разлика от други води, този кабел е създаден, за да се гарантира, че кучето може да тегли собственика си напред, тъй като ходи, а не леко ходене до нея на отпуснат повод.