черти собствениците на кучета за успешно Джак Ръсел обучение

Има различни подходи, когато става въпрос за Джак Ръсел обучение. Най-често е използването на положителни подкрепления като лакомства, играчки и похвали. Някои избират да използват средства за обучение като профилни и различни видове яки като задуши яки, яки, издатина Мартингейл яки и електрически яки. И все пак, с други се комбинират положителен подкрепление и използването на инструменти за обучение, с надеждата като на добре възпитани вълнест приятел.

Но независимо от обучението подход, успехът на Джак Ръсел обучение силно зависи от кучето самия собственик. Като собственик, негово задължение е да се направи обучение се случи по един забавен и интересен начин. Следните черти са това, което представляват отговорен собственик на куче:

съвместими.
Последователно собственик на куче е от жизненоважно значение при вземането на обучение успешно. Кучетата са интелигентни и високо наблюдателен животни. Те се учат от постоянно наблюдение на нещата, околната среда и почти всичко. Малко несъответствие може да доведе до объркване от тяхна страна и би могло да доведе до проблеми за обучение. Вие не може да се обучава куче, че не е добре да скочи върху вас, когато имате дрехите си дизайнерски включен, но е добре да го направите, когато сте на пижама. Това само ще го обърка.

търпение.
Обучение куче може да бъде предизвикателство и в някои случаи, което е попречило особено ако се очакват твърде много от вашето куче. Знайте, че едно куче, независимо от породата и разузнаване не винаги може да се научи на команда в рамките на една или две сесии. Като такива, собствениците на кучета без куп търпение по-вероятно ще се озове в акъла края и бедни кученце може да завърши в ръцете на новия собственик или подслон за оздравяване или лошото паунд куче. За да се постигне желания резултат обучение, направете всичко възможно да се удължи, че търпението на твоя.

извършено.
Dog собствеността е дългосрочен ангажимент. Тя изисква внимателно обмисляне, преди да реши какво порода е точно за вас или ако наистина заслужават да имат домашен любимец. Знайте, че домашен любимец има различни нужди – здравословна диета, упражнения, обучение, оформяне и така нататък. Оцени себе си, ако се ангажират да предоставят на тези нужди.

финансово-готов.
Както вече споменахме, собственикът трябва да осигури за нуждите на кучето, които включват висококачествени храни и ваксини, както и легло, играчки, яка, каишка и много повече. Ветеринарни сметките, може да създаде дупка в нечии джоб, ако за съжаление Fido се разболее.