факти за това как и къде да се купуват риба дискусите

Къде да поръчате дискусите риба в мрежата? Какво да се разглежда като пазаруването за дискуси риба в интернет? Когато ви изберат за закупуване на онлайн дискусия риба, трябва да се уверя, че вие ​​сте убедени, че знаят всичко, което е необходимо да знаете за дискуси риба като цяло и по-точно как да се даде грижа и работа с тях.

Основната например, че трябва да направите, е да се помисли записи. Уверете се, че сте научили дискусии учебници риба грижи да бъдат сигурни, thatyou’ll знае как да се грижи за тях, да са наясно с това, което те се опитват да се хранят, необходимото рН на водата, околната среда, както и отглеждането им.

Бъдете сигурни, че в момента имат всички устройства, необходими за да се грижи за дискуси риба; филтрите, храна, растения и предмети за рибата да се скрие да.

Ако се случи да бъде един начинаещ дали или не по никакъв начин не са дискусите риба точно преди или просто започвате като риба вратаря като цяло, трябва да се посещение на специализирани магазини. Те бях по-голям избор на диск риба, която води до още много други опции, които може да ви костюм, и са съветници от където можете да рисувате информация от момента на закупуване и след извършване на сделката.

Освен избора на диск риба чрез използване на цвят или модел на избор, това е много важно да имат време грижи за риба в тясно сътрудничество и проверка на тяхното поведение.

Много от идеите, които ще ви трябват включва къде да намерят най-дилър, последната цена, когато рибата е с произход, лекарства, и обезпаразитяване рутина. Моментната търговец на дискусите риба може да има автоматични отговори за вашите запитвания. Това ви дава концепцията на фона на рибата и да са надеждни за оценка на експертизата на търговеца.

Да не пропусна да разберете за водните условия на диск риба са инча Това може да ви осигури оглед на нивото на температурата на аквариума трябва да бъде, ако искате да прекъсна дискусията рибата период за привеждане в съответствие на изцяло нова атмосфера.

Последно от всички, той е идеален за да получите подрастващите дискусите риба вместо старата риба. Това се дължи просто на факта, подрастващите риби са склонни да бъдат много по-гъвкав, да свикне с новата обстановка в сравнение с възрастни екземпляри.