разобличи обучение готини игри

Поровете обичат да играят и по някое време да отидат наистина луд в собствените си игри, че те наистина могат да направят дома си военна зона. Поради времето, пор играта също е част от всяка програма пор обучение, което ще позволи на вас и вашия пор да мине време с много забавно и минимална бъркотия.

Най-популярните игри порове обучение се крият и да се потърси, фалшиви битки, скачане и търкаляне в одеяла. Ferret също така да плъзгате елементи от място на място, така че ако имате нещо важно я държи на място, спасяване или ще бъдат загубени. Както и да е, като знаят поведението си пор, ще научите много бързо какво любимите си игри и да бъде най-добрия си партньор игра!

Играта ми пор като най преследва, когато видя, че той да започне да скачат и да се опитва да получи вниманието ми, аз падам на колене и започват да го преследват, много е забавна игра пор обучение и разбира се трябва да напълно участват в него, за да успее.

The Maze игра – както вероятно знаете, поровете са много любопитни малки същества и ще обичам тази игра обучение. Всичко, което трябва да направите, за да се вземат някои картонени кутии и големи карти и изграждане на голям лабиринт пълен с тунели и стаи. Можете също така да сложи храна в някои пространства на лабиринта – особено в края, когато съществуване е. Вашият прекрасна пор може да играе лабиринт за час и тъй като с течение на времето, можете да видите колко е умен и той дори може да запомня цялата област.

The изкопаване игра. Поровете са винаги копаят толкова добро обучение пор вземе предвид това. Можете да вземете една голяма дървена кутия и я напълнете с пясък и малко вода и оставете да си пор да копаят и да копаят в продължение на часове. След тази игра, тя може да бъде много мръсна, но все още те са много щастливи да го направя, тъй като също е чудесно упражнение за тях.