различни породи пилета – какви са популярни пиле породи популярно, използвани като домашни любимци

“Пиле” и “Домашни любимци” може да е странна двойка за много от нас за “пиле” и “храна” трябва да бъде по-добър мач. Но все повече хора виждат пиле в различна светлина, като верни другари и нещо, което да се създадат и да се погрижа за него като домашни любимци. Има определени различни породи пилета, които стават популярни като домашни любимци в днешно време, тъй като на естетически и приятелски качества те предизвикват, да не говорим за вкусовите сетива всички ние сме запознати. За всички намерения и цели, тук са най-различни породи пилета популярно, използвани като домашни любимци.

отбора гигант
Ако искате наистина голям и налагане на домашен любимец пиле, на Jersey Giant е за вас. Всъщност те са най-голямата порода пилета ще си намериш. Те са много приятелски настроени, въпреки статуса им и породата, която ще се яйце и се поставя в студена зима.

Брама
Също така е голяма пиле, който е лежал кафяви яйца. Макар че някои може да не е като приятелски на Jersey Giants, те могат да бъдат укротени с необходимото внимание и грижи. Те са много атрактивни и здрава на вид птици.

Mille Fleur
Това всъщност са Bantam пилета и са една от най-популярните сортове, използвани като домашни любимци. Те са много привлекателни, защото те спорта разнообразие от цветове. Тези петли са приятелски настроени прекалено.

порода едри кокошки
Това са едни от най-уникалните разглеждат пилета, които някога ще видите. Те са цветни, модни пера, които ги правят много популярни домашни любимци. Те са свикнали с хората и често се използва като сурогатни носачки за сираци пилета.

australorps
Децата са много любители на имащи Australorp като домашен любимец. Те са толкова приятелски, че те позволяват някои груба игра и да се качват от деца. Те са добри производители на яйца и те лежаха красиви кафяви яйца.

ameraucana и auracana
Това е още един от тези приятелски пилета за домашни любимци, които проявяват най-различни цветове и модели. Но това, което ги прави популярни съвсем отделно от различни породи на пилета е фактът, че те произвеждат шарени яйца. На Ameraucanas произвеждат сини, понякога сини зелени яйца, докато Auracanas произвеждат сини яйца. Те също са популярни сред децата.

Пилетата, изброени по-горе са доста различни породи пилета от вашите общи пилета на фермите. Въпреки това, много от така наречените фермата пилета са също набира популярност като домашни любимци, тъй като на техните приятелски характер и здрава физика. Те включват Leghorns, Sebrights и Андалусия.