, преди да решите да се размножават питбул кученца съвети разплод куче

Ако се планира разплод кученца питбул, че е важно да вземат необходимите мерки, за да се превърне в отговорен развъдчик. Има още какво да бъдеш селекционер от просто създаване на кученца. Важно е да бъде на селекционера, че не го е грижа за кучетата, а не само едно, че го прави само за целите на паричната. Винаги трябва да имат най-добрия интерес на своите питбулите в сърцето.

Преди да се вземе за разплод всяко куче, че е наложително да бъде в течение на всички ваксинации, и трябва да има пълен физически изпит за диагностика и лечение на всички потенциални здравословни проблеми. Искате разплодни кучета да бъдат в най-доброто здраве възможно да се гарантира, че малките ще бъде еднакво здрави. Вие също трябва да се гарантира рутинните медицински прегледи по време на бременността и след раждането. Важно е да не се размножават повече от кучетата, за да им даде почивка между поколенията. Здраве тенденция да намалява с по-голям брой по време на бременност.

Част от бъдеш отговорен развъдчик е да се гарантира безопасността на питбулите ви порода. Винаги трябва да бъдете сигурни, изпращате вашите животни, които са любящ дом грижовен. Опитайте се да научите повече за начина на живот на купувачите да се определи дали те ще имат време да платят достатъчно внимание на кученцето Pit Bull, както и че ще бъдат подходящи с деца или животни, които вече са в домакинството. Бъдете сигурни, че който си купува Pit Bull е добре осведомен за това как да се грижи за него, обучение, упражнения, хранене и т.н. В случай, че купувачът не е запознат с това как да се грижи за кучето, или има въпроси, трябва да бъде повече от готов да помогне, или я препоръчвам на ресурси, които могат. Информирайте купувачът на специфичните нужди на кучето, така че те могат да бъдат получени, преди да приемете Pit Bull кученце у дома. Бъдете отпред за всички предполагаеми здравословни проблеми, или някакви наследствени въпроси. Съветва всички питбулите трябва превантивни грижи и ваксинации, и че те трябва да се получи добър ветеринарен лекар да направи това. Също така, дава оформяне или специални грижи информация, ако е необходимо.

Грижа животновъдите трябва да са готови да помогнат по някакъв начин е необходимо, дори години след като кучето е бил закупен. Съвети на купувача за това как те могат да ви достигне, ако има някакъв проблем с кученце Pit Bull, или ако имате някакви въпроси.

Важно е да се информират потенциалните купувачи за агресивен характер, че повечето Булс Pit са склонни да имат. Нека знаят, че те са кучета, които се нуждаят от много любов, внимание, и обучение, за да расте.

И най-вече, обичам животните, които отглеждат. Да, може да се печелят пари от продажбата на Вашите кученца питбул, но в края на краищата, става дума за съвпадение на любящ домашен любимец с любов собственика. Това е най-голямата ви отговорност като селекционер Pit Bull.