преди да внесете нов питбул кученце у дома съвети собственик на куче

Има няколко неща, които човек трябва да се помисли, преди да добавите питбул териер към вашето домакинство. Както при всеки и всички породи кучета, питбулите имат свои индивидуални особености и личности, които трябва да бъдат проучени и разгледани внимателно, преди да добавите кученце Pit Bull на семейството си. Вие също ще трябва да се уверите, че имате време за едно кученце в живота си, тъй като те пожелавам много любов и внимание, а не вършат както и в натоварени семейства, в които те не са в състояние да получи това. Вие определено не искате да добавите нов домашен любимец, ако тя няма да се впише в семейството си или други домашни любимци може вече да имате. Питбул териер обикновено се справят по-добре в домове с по-големи деца, отколкото тези с бебета или малки деца.

След като сте взели решение, че едно кученце Pit Bull ще бъде добро допълнение към вашето домакинство, ще трябва да си готов за него пред къщата ви донесе кученце вкъщи. Подготовка на дома предварително ще направите първите няколко дни у дома с новия си кученце много по-лесно. Кученцата са естествено любопитни за заобикалящата ги среда, така че определено трябва да вземат предпазни мерки с домакински продукти, растения, отрови и др Puppies също са склонни да бъдат разрушителни понякога, така че ще трябва да се помисли, че, както добре. Те обичат да дъвчат много, така че вие ​​ще искате да закупите играчки за тях да имат, и да запази всичко, което не искате да бъде повреден от областта на кученцето.

Когато внасяте нов дом кученце, трябва да се гарантира, че ще има някой у дома през повечето време. Кученцето трябва да се вземат извън често, поне докато той е къща-счупен. Важно е също така, че вашето кученце получите много упражнения, които ще ви помогнат да се отървете от всички насъбран енергия нагоре той може да има, като на кученце-лесно да се справим.

Много е важно да се опитаме да разполага с установена практика за новия си кученце, като кученца са склонни да направят по-добре, когато нещата се запазват своята съвместимост. Много кученца не реагира добре на промените, така че е важно да се създаде рутинна и да го поддържаме.

Притежаването на питбул териер идва с много отговорност, като с притежаването всеки домашен любимец. Pit Bulls процъфтяват в домове с нежен и внимателен собственици. Те са много ми харесва и се отдава, когато полагат грижи и да се лекуват добре.