помогне на котка с наднормено тегло, за да отслабнете

Вашият домашен любимец трябва да бъде здрав, ако ги искат да живеят дълъг живот и като техния собственик, това е Вашата работа е да се уверите, този. Един от най-лошите фишове, че котките притежатели създават дава малките си прекалено много храна. Те изпълват theirthe храна купа по всяко време, че се източва това да се гарантира, че те консумират достатъчно не за това, че те дават на котката твърде много.

Преди да го знаете на вашия тънък коте се е превърнал в тежка котка, че салоните за цял ден и възниква само за ядене и пиене. Е, как да решите този проблем? Няма лесен диета за котки – но има много интересни неща, които можете да практикувате, че ще помогне на котката да се откажа от тези излишни килограми.

Подобно на хората един от най-лесните неща, които можете да е да ги стимулираме да се получи. Най-лесният начин да ги накарам да работят, е да закупи някои играят играчки, които те могат да се възползват и че ще ги карам да се изправи и да тичат. Намерете прости играчки, че те ще имат възможност да преследват. Един от най-забавни играчки, които открих е писалка светлина. Светнеш лампата и се насладят на тях се опитва да се хване за него. Те могат да направят това в продължение на дълги периоди!

Многобройни частни лица го странно, когато те въвеждат своите котки навън за разходки – но това е постижимо. Можете да закупите каишка за вашата котка и да ги вземе на открито за здравословна разходка. Те може да се наложи известно време да свикне с това.

Време е да се премахнат тези котки лакомства. Много котки само ще поиска за лакомства, защото те търсят внимание от вас. Направи опит да им обърнат внимание и по-малко на котешки лакомства. Pet тях, прегръщам с тях, и да ги почистват.

Каквото и да правите уверете се, че не им се осигурят резервни храна, която не може да изяде. Ако трябва да ги сложи в друга стая, докато се консумират храната си.

Вие също трябва да се уверете, че да им даде по-малки порции през целия ден. Единственият начин, че с наднормено тегло котка ще бъде в състояние да се хвърли на паунда е, ако те са разработване и яденето на правото мярка на котешка храна. Просто се уверете, че сте им дава възможност да имат право количество вода. Това ще ви помогне да ги държи хидратирани по време на възпроизвеждане.