ползите от обучение на кучета за вас и вашето куче

Той ще бъде велик и прекрасен момент на пораждане на ново кученце във вашия дом. С подходяща програма за обучение на кучета, куче, може да предостави безусловна любов, часове забавление и истинско приятелство, иначе той ще бъде обратното. По-долу са ползите от добро обучение на кучета.

1. Обучение изгражда здрава връзка. Куче обучение е най-добрият начин за създаване на връзка между вас и вашето куче. Тя трябва да се започне в момента, в който придобият вашето куче. За съжаление, повечето от хората, дресура само започва в момента се опитва нов трик. Кучето започва да се научат, като непрекъснато търси и се учат от вашите действия. Той се учи от реакцията си към неговата, като гледам за ориентиране, за комфорт и за храна.

2. Обучение решава поведенчески проблеми. С разработването на доверие връзка между вас и вашето куче, можете да започнете да коригира поведенчески проблеми на вашето куче, като лае някой минава, дъвчене всякакви неща, които идват по пътя си и т.н. вашите кучета ще науча от вас реакция дали действията му е правилно или не.

3. Обучение изграждане IQ на кучето. Обучение на кучето може да стимулира IQ на вашето куче. Поради естеството на кучето да бъде любопитен, кучето има тенденция да проучи всяко нещо, което той се натъква. Той има способността да стане много интелигентен, ако той се предоставя правилна стимулация, която ще ги насърчи да учат.

4. Обучение насърчава чувство за себе си belonging.Dog трябва да имат чувство за себе си за принадлежност, за да може той да се чувстват сигурни пребивават в къщата като опаковка от вашето домакинство. Той ще се чувстват като част от пакет, ако той получава внимание от всеки членове на Камарата изчакване. Така че всички в семейството трябва да отнеме време да се обучава кучето си.

5. Обучение спестява време. Последно, но не на лизинг, обучение куче може да ви спести много пъти в бъдеще, ако ви започне обучението в ранна фаза. Например, може да се спести време на почистване на каша той създава в бъдеще, ако ви е необходимо време, за да го обуча сега.

Обучение кучета е нужно време и усилия. Трябва да сте много търпеливи и ангажименти, за да можете успешно да обучава кучето си нагоре. Не забравяйте, че с подходящо обучение и ориентиране, куче ще стане по-очарователни и любяща, а също и за по-добра връзка между кучето ви и вас.

Така че, какво чакате? Започнете да обучава кучето си сега.