планове куче развъдник – изграждане на куче развъдник

Жена ми и аз наскоро прие четири годишен пастир от местен фермер, който се продаваше и напускане на зоната. Обичам овчарски кучета, те са толкова интелигентни и този не прави изключение. Имаше проблем обаче, кучето просто не обичам да съм в къщата, за какъв период от време очевидно предпочитайки двора.

Призив за нашия стар приятел на земеделския производител потвърди подозренията ми, кучето винаги спеше навън в част от една малка пристройка.

Очевидният отговор е куче развъдник и затова отидох онлайн и да направи търсене на планове куче развъдник. Тъй като аз се гордея с моя DIY това изглеждаше като един добър проект за тестване на уменията ми.

Първото нещо, което ми направи впечатление е бил в размер на различни проекти, но в крайна сметка аз постоянно за набор на много разумни цени планове, които включват не само планове куче развъдник, но плановете за Градински навеси, гаражи, навеси и т.н.

След като взе решение относно размера и дизайна на развъдника Направих списък на дървен материал и скрепителни елементи, изисквана от планове и да ги качват от железарския магазин.

Избрах налягане обработен дървен материал за основната част на развъдника, но към вратата аз използвах кедър, както аз не искам да участвам, че кучето може да дъвче, за да направим разболяха.

Ако живеете в топъл климат трябва да изберете развъдник план, който има хубаво центриране вентилация. За по-топъл климат използвате одеяло или слама за изолация.