пет прости съвети, за да кучето си готов за киноложки изложби

На всеки истински запалените куче-собственик пожелания за възможността да покаже своята домашен любимец в най-близкия изложба. Тя е едновременно начин да се провери вашата гордост в притежаване на домашен любимец и възможност да видят и други красиви кучета в действие. За първи таймер, обаче, влизайки в света на конкурентни киноложки изяви, може наистина да се окаже трудна опит.

Ето пет прости съвети, за да кучето си, и себе си, готови за светлината на прожекторите:

1) да познава The Field – Всеки трябва да започне от някъде и въвеждане на изложбите изисква да знаят какво да очакват. Прочети за литература. Отиди на изложбите като зрител и да видим какво се случва. Вземи добро разбиране на жаргон. Познаването на разликата между всички породи кучешки изложби и специализирани предавания може да помогне много в определянето на това какво показва, да се присъединят и как да получите вашия домашен любимец готови.

2) Know Your Dog – Познаване на вашия домашен любимец е от съществено значение, когато се готви за изложба. Малко усилия в проучване породата и здравната история на кучето си да изплати извънредно. Как да се запознаете с кучето си странности, навици и способности, е също е чудесен начин да се свърже с тях и проправя пътя към успешното изпълнение на изложбения ринг.

3) Обучение, много обучение – Обучение за шоуто, за себе си и кучето си е много важно. Препоръчително е, че имате помощта на опитен манипулатор, когато сте началото. Обучение кучета също ги задължава климатик физически, така че те са в отлична форма, когато те участват в шоуто. Не забравяйте, че изложбите са като конкурси за красота. Един добре обучено куче е така приятен за гледане и да бъда с.

4) посещение на Vet – всяко куче се нуждае от посещение на ветеринар, когато готви за изложба. Като вашия домашен любимец посят е стандартна процедура за защита на вашето куче, и други кучета, от разпространение на болести по време на шоуто. A проверка на физическото състояние на вашия домашен любимец също така ще спомогне значително за гарантирането, че вашата гордост и радост е готов за шоуто.

5) задаваме въпроси – Ученето е непрекъснат процес. Задаването на въпроси от работещи и ветеринари за това как трябва да се лекува или се справят кучето си да отворят прозрения за грижа за него.

Тези пет прости съвети са само началото. Както казват, опитът е най-добрият учител, но с този съвет, че сте добре на вашия начин да се подготвите кучето си готов за шоуто.