пет лесни начина да има щастлив здрави кученце

Вие не може да бъде повишаване на най-лошото кученце в света, но няма съмнение, че тези малки същества са любящ, мил и да, предизвикателна! От взлом произшествия до раздробяване на дивана възглавница от никнене на млечни зъби кученцето ви, ще ви трябва много търпение и още повече любов.
Ето някои съвети за отглеждане на едно наистина страхотно кученце:

? Vet грижи и хранене – Той се нуждае от всичките си ваксинации и хранителна храна за кученца за пълно първата година, докато костите му и мускулите растат. Кученцата, които растат болни от лоша храна и липса на ветеринар грижи няма да имат тази неизчерпаема енергия, която е толкова забавно.

? Общуват – От деня, в който влезе в дома си, започваме да учим кученцето правилата на къщата. Помогнете му да свикне с новия си дом; Местоположението на тази хранилка и поилка, където той спи, места, които са табу.

Уверете се, че сте натиснали, и го задържа много, така че той научава, че е безопасно да си с хората. Нови кученца липсва майка им, така че не се учудвайте, ако вашето бебе искам да притискам във вашия. Той трябва да се чувстват сигурни, топло, и обичан.

? Играй! – Малките кученца имат много повече енергия, за да работят отстъпка, така че да му даде много открит и закрит възпроизвеждане. Кученцата обичат да играят “хвърлят и гонят.” Той не може да получи “донесе” нещо, но ако го хвърлят, ще го гони

? Обичам го – “Защото те обичам, знам, че ще ме обичаш отново.” И той те обича – напълно и безусловно. Той живее и диша за мигове, които прекарват с него, независимо дали играете, хранене, става за разходка, или свита на леглото за дрямка; цялото си кученце иска е да бъде на твоя страна. Не го разочаровам!

? Дръжте го безопасно Той е само дете – без да знае какво е добро за него и това, което може да го нарани. Кученцата ще се опита нещо, той ще дъвчат листата, които могат да го отрови, той ще влезе в химикали, и той ще бъде любопитно за това гърмяща змия!

Това е до вас, за да го защити от себе си от надзора къде е и какво прави. Ако той е прекалено тих, шансовете са, че той е до нищо добро!

Доволният кученце е радост за всички, да го научи, го обичам, го третират добре и той ще бъде радост за много години напред.