основния куче програма послушание обучение

Това е целта и целта е да се социализират кучето си по всякакъв начин, така че тя ще бъде послушен, любящ член на вашето Alpha Paws family. е създаден от Peter Brown през 2001 година. Той е работил с различни кучета през годините, и той набляга на кучето послушание. Той смята, че една добре отгледани кучето е послушен, социализирано, здраво държи кучето. Нищо друго, освен от тези характеристики ще направи за Peter, или за вашето куче. Ето защо той е създал Мути стъпаловиден план на урок за обучение на кучета.

Той започва на кучетата с програма за основно послушание. Той или ще обучава кучето си в тази програма у дома или на домашен любимец собственикът може да платите за едно училище-интернат като договореност. Целта е да се даде на кучето основите на послушание и социални умения, много по същия начин, че един родител да даде детето си на основите на обноски и домашно обучение. Въпреки, че това е добра първа стъпка, някои собственици на домашни любимци могат да открият, че техните кучета се нуждаят от малко more. Това ще се случи, ако тяхното куче се бори с агресията въпроси.

За кучета с агресия въпроси, Peter създаде програма само за тях. Той ще предпише пансион училищна програма за справяне с агресията, и за прекъсване на куче от тези нездравословни поведения. На бордната пакет училище агресия чупене включва основния послушание обучение в цената, така че това е добра сделка.

Peter ще си адрес в интернати въпроси училищни кученце като къща-чупене и извън каишка поведение. Те са толкова важни, че те ще се решат, ако домашен любимец собственикът ще се държа за кучето. Целта на курса е да се уверите, че кучето може да остане част от семейството за толкова дълго, колкото е възможно, така че собствениците на домашни любимци ще искат тези области да бъдат успешни по отношение на обучението. Peter върши най-добре да се прекъсне неправилния начин, така че кучетата наистина могат да останат в любящи и здрави домове.

Точно както човешките родителите виждат ползите от предучилищното образование за децата си, Петър е създал кученце предучилищна. Това е така, защото колкото по-скоро домашен любимец собственикът започва да обучава своите домашни любимци, толкова по-скоро, че на домашен любимец може да приема здравословно поведение patterns. Много собственици на кучета правят грешката да чакат, докато кученце отлежава, защото мислят, че кученцето поведение е cute. Проблемът е, че кученцето ще се развият нездравословни модели на поведение, който ще бъде по-трудно да се прекъсне, когато те са по-стари. Точно както малко дете трябва възрастта дисциплина, кученце трябва да бъдат поучавани, че човека е майстор на алфа, и кученцето трябва да разбере реда на връзката да дойде за тях.

Когато наемат Peter да обучава кучето си с лапи Alpha, ще се чудите на здрав разум и мир, който ще бъде създаден в дома си и в кучето си.