обучение куче поведение – най-добрите играчки за кучета

Куче играчки са от съществено значение да водят кучето си заета да спре лай проблеми, скука въпроси и чрез никнене на млечни зъби пъти за вашето куче. Намирането на добър играчка за вашето куче през тези времена е от съществено значение, като остави кучето си с лоша дъвчете играчка, че те не обичат да оставят кучето си с друг избор, освен да дъвчат нещо друго, има много дъвчете играчки на разположение, така че изборът е безкрайни.

Стоматологично здраве за вашето куче ще бъде значително подобрена чрез дъвчене детски играчки, така че е важно да водят кучето си интерес към играчката избора им дадете. Популярни играчки обикновено съдържат нещо, което е вкусно, мирише добре, малко повече светлина нагоре, а други вдигат шум, за да ви забавляват куче. Ако играчката е забавно за вашето куче след това можете да го използвате, за да възнагради кучето си за добро поведение или да го вземат от тях, когато те са лоши.

Различни Кучета ползват различни текстури и вкусове, ще трябва да намерите това, което кучето обича да дъвче и да опитате най-добре да се намери подобен продукт, но без да е като разрушително за вашия дом като стария си играчка, крака на масата, беше.

Избягване дърпаше играчки може да е добра идея, в някои случаи, по-развълнуван породи кучета и кученца особено ще получите съобщение, че замря е забавно за вас, както и кучето си, като по този начин насърчава го да дърпа ли крачолите на панталона, когато те са в нужда от внимание и завеси, когато те са отегчени. Лично аз ще се избегне тезите играчки.

Когато търсите добра играчка за вашето куче, ето някои добри предложения:

1. Виж за куче играчка с нещо по-различно като звук, вкус, или светлини.
2. Избери играчка куче, че е достатъчно здрав, за да издържи на кучетата си дъвчене и хапане
3. Изберете куче играчки, които мислите, че кучето ще се радват, като се използва опита на това, което той обикновено дъвче е добра идея.

Не забравяйте, че избора на куче играчка, всичко зависи от кучето под въпрос, всяко куче ще има различни вкусове и опита на това, което те се ползват, нещо толкова евтино и просто, колкото топка за тенис може да бъде достатъчно, за да водят кучето си заета с часове.