куче къща планове водят кучето си уютен и удобен

Планове за къща куче може да бъде лесно достъпна онлайн, или биха могли да бъдат на разположение в магазините за подобрения в дома си или развъдник магазини. Дайте внимателно обмисляне на измерение – по-голяма, не е непременно добър. В мразовит климат, прекалено огромна кучешка къща се знае, че проветривата както и неудобно. Като цяло, къщата на кучето трябва да бъде само малко по-голям от кучето, докато той се сви. Изключването е няколко стила, които разполагат двете “стаи” за допълнителна изолация. Тези планове къщата на кучетата включват ‘Hall “на ограничават правото на гърба на входа, с коляно в гърба в напълно затворено” спалня “. Този дизайн е изключително полезно в хладно, поривист време, като “зала” спира проекти да попадне в района, където кучето наистина да преспи.

Две неща, които не би трябвало да се търси в рамките на което множество планове къщата на кучетата са скосен отгоре и някаква база челни за повишаване на къщата кучето от земята. Първият е да се пазят дъжд, както и снеговалеж от събирането на върха и разлагаща на дървен материал. Плъзгачите под повиши кученца къщата, за да я държи далеч от земята влага и да я направи по-трудно за вредители, за да го направи вътре.

Обърнете се към кучето си къща планове за списъка на суровините. При закупуване на дървесина, вие може би искате да се възползват от налягане обработен дървен материал, предназначен за устойчивост, но бъдете бдителни – някои кученца ще съсипе на дърво, и налягане обработен дървен материал съдържа опасни химикали. Най-добре е да се създадат страни, както и всеки интериор рамкиране от необработена дървесина, само в случай, кучето се я дъвчете. Покривите може да бъде shingled друг начин на натрупване сайдинг да ги поддържа за дъжд.

Изграждане на кучето къща трябва да се случи сравнително лесно за всяко лице с основни дърводелски умения. За новак, не забравяйте да прочетете всички инструкции и оценяват внимателно преди да направи първия срез. Не се притеснявайте, ако крайният продукт не е кучешки House Изискан – толкова дълго, колкото е удобен и водонепроницаем, кучето ви няма да критикува!