куче каси – защо използването на една щайга е безценен инструмент за обучение на кучета

Като правото щайга куче, когато започнете да повдига ново кученце е от съществено значение за различни причини. Някои кученца все още не знаят как да се справят с големи открити пространства, тъй като те са нови за дома и перфектно щайга куче размер може да му помогне да се успокои. Куче каси също са чудесен начин за лесно housebreak кученце. Всичко на всичко, добра щайга куче е безценно средство за обучение, независимо от какъв тип кученце, което имате.

Куче каси също са отлично решение за малки кученца, които стават прекалено претовареното. Всичко, което трябва да направите е да сложите вашето кученце от сандъка, за да му помогне да се отпуснете. Ако кучето трябва да бъде оставена в къщата без надзор за няколко часа, след като една щайга е без стрес начин, за да се отиде от къщата и не се тревожи за вашето кученце да си търсят белята около дома или замърсяване на килима .

Куче каси също са чудесен начин да храните кученцето в случай, че става лесно се разсейват. Казано по-просто чашата си храна вътре и извън той отива в затворено пространство, където той може да се съсредоточи върху яденето си хранене.

А ето и още няколко съвета, когато става дума за използване на куче щайга:

1. Уверете се, че получавате най-подходящ размер щайга основава на височината на кучето си и ширина. Това е особено важно, ако сте взлом вашето кученце с куче щайга. Ако кутията е прекалено голям тогава вашето кученце може да използва банята от едната страна, но да спи на другата страна, което обезсмисля щайга обучение по отношение на гърненце обучение.

2. Ако имате един бързо растящ кученце, след което разгледа закупуване на голям сандък, който е предназначен за възрастни кучета, но това е с делител, вградени в него. По този начин ще могат да се делят на щайга наполовина, така че вашето кученце ще бъде в състояние да легнете удобно и все още да може да се обърне, ако е необходимо. A разделена куче щайга може да се използва за вашите по-големи кученца чрез премахване на разделението скоба.

3. Един последен аспект на използване на щайга куче, което трябва да имате предвид е типът на легла, които да поставите на пода. Някои собственици на кучета са забелязали, че техните кученца все още използват баня вътре, въпреки че щайгата е подходящия размер за гърненце обучение. В повечето случаи се оказва, че на легла, които те предвиждат, е малко прекалено дебела и има тенденция за предизвикване на уриниране при кучета. Вместо това, опитайте да се определят по-малко удобни постели, че кучето не смята да се използва за уриниране, като вестници например.