куче за игра от домашен любимец детегледачка

Смятаме, че концепцията на DOG за игра е здравословна алтернатива. За кучета под 20 килограма, треньор модерирана малки за игра куче може да бъде доста полезен като начин да се позволи на кучето да се научат по-добри социални умения, с други кучета (и техните хора). Повечето от тези кучета за игра изисква кученцето ви е кастрирана / кастрирани и че те са актуални за техните снимки (обикновено включително развъдник кашлица).

за игра

За игра са страхотни за социални, млади възрастни кучета, които обичат да работят, играят и да се борят с други кучета. За игра са разпределени в малки групи. За игра може да осигури особено ценен опит за малки кученца, които трябва да се научат на “правилата на пътя” и за рехабилитация на кучета, които може да са дошли от изолирани или обидни ситуации. За игра са организирани от темперамента и размер. Интервюто е необходимо да се види дали нашите за игра са един добър мач за кученцето ви. Ние извършваме надзор за игра куче, които се осъществяват на местно извън каишка комплекси от затворен тип паркове.

услуги

Ние сме силно препоръчително за куче ходене, услуги кучета Playgroup и кученце дневни. Има много куче ходене услуги там, но можете да бъдете сигурни, че вашето куче ще бъде в големи ръце с Pet Nanny. Собствениците ще имат възможност да обсъдят местните кучета приятелски събития, паркове, услуги, храни и играчки. Независимо дали живеете в големите градове или сте жител на предградие, има достъпни услуги куче ходене достъпни за вас във вашия район.

Стъпки за осигуряване на безопасността, както е видно от обучен персонал и непосредствено наблюдение на кучето за игра, лесно можете да видите как кученце daycares са по-безопасни, отколкото не-пилотирани куче паркове. Куче за игра трябва да бъдат внимателно подбрани от компетентните читателите на език кучето тялото и с разбиране на социалното кучешки поведение, има много хора, добронамерени, операционна куче daycares с много малко опит с кучета и по-специално, с малък опит. Погрижете се да изберете своя домашен любимец компанията Услуги разумно и винаги пита за референции.