кучешки диабет на пациентите с диабет и му dog_ диабетна

Три инсулинови снимки за себе си и равен брой за куче-какво повече е необходимо да се направи в деня досадно?

Аз не съм за обсъждане на реална житейска ситуация, не дай Боже! Въпросът е само хипотетична. Но това кучешки диабет е на силна възбуда. И това е реалност!

Няма разлика в диабет на хора и кучета. Вие винаги се хваля, че кучето е такова верен животно, кучето си, в частност. Тя е толкова верен, просто не е за вас зловиди, почитан майстор. Тя преглътна всичко и всичко, което ви го е дал, и погледнете какъв е резултатът сега!

Преразгледа диета, която ви даде да си домашен любимец. A здравен преглед кучето ще ви даде необходимата информация. Е то пиене прекалено много вода? Има рязко покачване на теглото или загуба на тегло? Е неговата уриниране повече от често? Кучето се е погрижила за вашите имоти на стойност милиони. Тя е предоставила на чувство на сигурност на Вас и членовете на семейството си, затова го приемам при ветеринарен лекар за преглед. Годишен медицински преглед за своя домашен любимец, не е лоша идея.

Ако диагнозата е положителен, ако има кучешки диабет, мисля, че това е лесно управляем заболяване, и стъпките, които трябва да се вземат, са добре дефинирани. Вземи си инсулин проверени. Ветеринари са експерти в това. Те съставят малко кръв от тялото на животното и тестът е сравнително прост. Вашето първо задължение е да се получи нивото на глюкоза към нормалното.

Инсулинови инжекции са дадени на кучетата по същия начин, както това се прави в случай на човешко същество. Първоначално работата може да бъде определен, но объркващо, кучето не могат да си сътрудничат, но с течение на времето, става рутина. Кучето, както и може да се наложи спешна медицинска помощ. Така че, някои от членовете на семейството трябва да се обучават, но основната отговорност на ежедневното лечение, трябва да се остави един конкретен индивид в семейството.

Имате лист куче здравето подробно описание на важни точки и да виси на видно място. Точките, споменати в него може да бъде: номер за спешни ветеринаря телефон, стъпки да следват в случай на твърде много инсулин, предпазни мерки, ако иглата се счупи и изземване проблеми.

Най-важният проблем с кучешки диабет е да се поддържа нивото на глюкоза. Необходимо е да се вземе кучето периодично на ветеринар за блок от 8 часа, за мониторинг на нивата на глюкозата.

Добре, ежедневието ви е разстроен с този кучешки диабет. Е, да е бил любител на животните и това е времето, погасяване на дълга, доколкото можете. Тя ви служи вярно-всяка кора от него е за защита и сигурност на вас и членовете на вашето семейство!