курника за продажба – 3 основни съвети

След като се има предвид това, което трябва да направите, за да се подготвят за това, ти осъзнаваш, че трябва някъде за пилета да кацат. Закупуване на курника е чудесна възможност, ако не разполагате с време или енергия, необходима за изграждането на вашия собствен.

Това донякъде проста задача за закупуване на сътруд може да стане трудна все пак, тъй като има много видове и стилове на пиле кафези налични.

Има три основни фактора, които трябва да се вземат предвид при закупуване на курника.

Изброените по-долу са три такива фактори, които следва да помогне при вземането на решението.

1. размер – дали кооп форма?

Преди да си купите сътрудничество, трябва да се уверите, че имате достатъчно количество пространство в задния двор за каза кооп. Вземете измервания на двора си, които представляват други дейности на открито. Тази задача помага да се избегне закупуването на скъп кооп който не може дори да се побере в двора си.

2. какво да кажем за безопасност?

Вградени механизми за безопасност са задължителни, ако живеете в район, известен да има хищници. Те включват прозорци и врати, които функционират правилно. A кабелен ограда изградена около кооп е идеален, за допълнителна защита.

3. вентилация е проблем?

Подходяща вентилация е от съществено значение при покупката на кокошарника. Без подходяща вентилация, може да има натрупване на въглероден диоксид и амоняк, които могат да навредят на здравето на вашите пилета и очевидно влияние върху качеството на яйцата си пилето. Също така, ако сътрудничество е изработен от дърво и е без подходяща вентилация, КООП ще изгние от влага.

Съществува голямо разнообразие от пиле кафези за продажба чрез интернет или от местни продавачи. Преди закупуване, уверете се, да се вземе предвид по-горе фактори, и вашите пилета трябва да бъде здрав и щастлив в тяхната среда.

Винаги може да се мисли за изграждането на вашия собствен курника, ако наистина искате да се правят икономии. И вие ще се нуждаят от някои планове и достойни инструменти .. но с тях можете лесно да изгради своя собствена кооп към вашите собствени характеристики и стил.