конни листове за защита на вашия кон

Конна листове са често използвани от повечето кон-собственици. Те имат много приложения като защита на животните от студа по време на зимния сезон и от ветрове и вредни елементи. Освен това, тя също така предпазва вашия кон от ухапвания от насекоми, които могат да навредят на тяхното деликатната кожа.
Конна листове са също подобни оферти на кон одеало и козината на животните. Тя презрамки преминават под корема си да държи одеялото и в същото време позволява на коня да се движи свободно. Има различни видове на конни листове, които основно зависи от неговата употреба. Има анти-пот листове, ако конят ви се ангажира в много интензивна тренировка, една муха лист, който покрива почти цялото тяло на животното, дъждовни листове за защита на животните от дъжд и студ, летят листа да ги предпази от насекоми като мухи и комари и други. Просто се разгледа необходимостта от коня си към покупката на един, както и времето на вашия район за да съответства на подходящ баланс за коня си. Например, ако ще да го използвате за нощна употреба, изберете тези, които са изработени от памук или найлон с определени попълване които да ги топлят през цялата нощ и по-тънък тип или водоустойчив одеяло избирателна активност за деня, ако конят бяха в областта.

Важно е тя да се измерва първо преди закупуването на един, така че те се вписват правилно да си кон, за да се гарантира, че те ще бъдат добре защитени. Различните марки от различни производители се различават по размери. В това измерване, ще трябва голяма плоска повърхност, летят лист, ролетка, молив и хартия. След като тези под ръка, може да започне измерване на лист. Първото нещо, което трябва да направите е да сгънете лист летят в две по протежение на гръбната линия. Поставете листа върху голяма плоска повърхност с главата откриването изправени един начин и задния отвор срещу друг. Сложете край на лентата се мярка в средата на предната част на покривалото и го оценява по права линия. Не включвайте опашката и които по измерване и инча употреба като единица.