кафези задния двор пилешки – дизайн трябва да имате предвид

Поради високата цена на закупуване на предварително направени структура, хора, които изграждат собствените си кафези пиле. Проекти са на разположение да направи този процес много по-лесно. Хубави планове правят толкова лесно, че не е нужно да са напреднали дърводелски умения за този вид проект. Преди да започнете този проект, което трябва да знаете какъв тип проект ще отговаря на нуждите ви.
Първият проект, което трябва да се разгледа, е голям или малък. Това ще зависи от броя на пилетата, които смятате да се повиши и наличното пространство в двора си. Ако имате малък брой пилета, но планира да придобие повече в бъдеще, може би ще искате да се изгради по-голям размер. Можете също така трябва да се определи колко място в двора си сте готови да са заети.
Искате ли подвижна курника или постоянна структура? Подвижна кооп ви позволява да преместите вашия дом пиле из двора. Това може да бъде полезно да се позволи максимална слънчева светлина в сътрудничество през различните сезони. Можете също така да преместите курника по-близо до къщата по време на по-студените месеци.
Вие ще трябва да се поддържа и чисти вашата структура. Това е важен фактор за хората, които планират да изградят свои собствени кафези пиле. Добрите проекти трябва да отправят тази област. Ако вашето пиле Къщата е в част от двора, че има тенденция да се кална, може да искате да го издигнат за 12 до 24 см от земята, за да пазят чисто. Това повишение също може да служи и като сенчесто място за вашите пилета.
Това са няколко неща, за да си помисля за тези, които са решили да изградят свои собствени кафези пиле. Проекти и планове трябва да са насочени много от тези нужди. Ако сте решили да изгради своя собствена къща пиле, уверете се, че имате добър набор от планове за да се избегнат всякакви пречки.