как хипоалергенни са португалските водни кучета

А тъжната истина за много близък до собствениците на кучета е, че те са алергични към кучета. Вярно е, че все още сме далеч от години е в състояние да се справят решително с нашите алергии, така че нашето куче получава да отседнете в къщата през цялото време. Но тези собственици трябва да се даде шанс на възможно решение, ако само алергия куче коса е единственото нещо, което става на пътя. Отговорът е Португалската Dog водите.

Португалските водни кучета има специален слой напълно коригираната да става под водата. Това е едно куче, което хвърля коса при много минимални количества. Окапването е нещо, което не е в система на кучето, тъй като, ако това стане, косата ще пререждам, намаляване защита на кучето от студа на океанските води, че той често посещавал. Той губи косата Обаче, когато на космения фоликул умира, което е състоянието на правата на косата. Но идеята е, че хората с увреждания не е спонтанно проливането през лятото, в сравнение с други породи кучета.

Така че колко коса слоеве се Porties има? ДКР е наистина вярващ в простота, защото има само един слой. Това означава, че няма да загубят подкосъм, на първо място, след като по-топъл период от годината урежда инча единичен слой действа като някакъв вид регулатор на температурата.

Въпреки това, едно нещо, което потенциалните собственици ДКР и фенове трябва да са наясно е необходимостта на кучето за последователно и редовно оформяне; по-последователно и методично, по-малка вероятността от проблеми развиващите (болезнени изтривалки, наред с други проблеми). Козметика Португалската Dog водите по специфичен начин значително намалява косата много повече. ДКР собственици ще трябва да избирате между две прическите, и това е въпрос на предпочитание, а не някаква полза за кучето. Лъвът има дълга коса на опашка на кучето, предните крака и по-голямата част на главата. The ретривър нарязани, от друга страна, се казва, че е по-ефективен за поддържане в залива всяка заплаха от алергии куче коса, като в този случай дължината на козината на кучето е още един инч цял през тялото на кучето. С намаляване на португалското Dog вода ще загубят по-малко коса и ще бъде още по-човешки алергия приятелски.

За да приключите, трябва да е ясно, че докато португалските водни кучета хвърля в незначителна степен, той е в същото време не е много хипоалергенни. Достатъчен начин да се каже, е просто да се каже, че неговата липса на проливането значително намалява алергичните реакции.