как да се сложи кучето си чрез диета програма успешно

Налице е нарастваща загриженост сред собствениците на кучета да поставят своите кучета на по-здравословна диета програма, защото от затлъстяване въпрос, както и много доклади, които навеждат на мисълта, че търговски кучешка храна, са нездравословни за кучета.

Въпреки това, това добро намерение обикновено не се изпълни с правилните действия и много от тези програми куче диета започва от собствениците просто не успяват да ги реализират. Те програма куче диета се провали, защото основната собственици на кучета не ги спазвате стриктно. Собствениците често се чудя твърдия защо диетата си програма, се провали и често е обвинявана го на кучетата, за съжаление достатъчно, те не успяват да осъзнаят, че кучетата не взема решения за каква храна да яде и решението хранене често се правят единствено от самите собственици.

От друга страна, лошото човешкото вземане на решения и болни дисциплина не са единствените причини за неуспешна програма куче диета. Понякога едно куче може да има и други въпроси, които допринасят за хранителните проблеми. Стресът е общ фактор, който влияе на диетата на кучето, за разлика от човека; стресираните кучето има тенденция да ядат по-малко храна.

Кучето ви може да има проблем, храносмилателната и може да не е в състояние да смели храната правилно. Заболявания, които допринасят за тези симптоми включват заболяване на черния дроб, диабет и някои други проблеми, които водят до недостатъчно използване на хранителни вещества, предвидени от храна.

Друга възможна причина за диета недостатъчност може да бъде незабелязани физическа здравен проблем, като артрит или дисплазия на тазобедрената става. Тези проблеми ще намали нивото на активност на кучета и да им помогне да получат допълнително тегло, ако те трябва да се подлагат на същия хранителен режим, както преди. Същото се отнася и за кучета, които страдат от мускулни проблеми, свързани, които намаляват тяхната жар.

Лоши навици като дъвчене може да доведе до фалит на програми куче диета. Дъвченето е емоционално удовлетворяващо дейност за скучаещи кучета и едно куче, което често оставя с нищо, за да го направят, ще намерите неща, и храна, за да дъвче, за да мине времето.

За да се справите програма, диета куче, трябва да се опитате да се хранят по определен график, а не да оставят купичка храна за вашето куче на всички времена. Бъдете дисциплина и следват програма, диета стриктно. Ако смятате, че горните примери отбелязване не са причините да засегне не е програма, диета, консултирайте се с ветеринарен за съвет. Той може да бъде в състояние да диагностицира проблема и ще ви предложи по-добро решение.