как да се пазят пилета в задния двор по лесния начин, когато знаете основите за повишаване на пилета

Интересува се от малко проекта задния двор, който включва повишаване и поддържане на птици? Това е много забавно начинание, че всъщност можете да направите с останалата част от семейството, тъй като те непременно ще научим нещо от проекта. Как да запазим пилета е учудващо много лесно. Стига да знаете основите за повишаване и запазването им, то вие сте добре на вашия начин да се създаде може би за себе си своя собствена малка ферма от кокошки право в задния двор. В следващия параграф ще ви покажа основните и прости стъпки, за да следват, как да пилета.

Поддържане на пилета в задния двор е доста популярен за много хора тези дни особено тези, които искат промяна в храната, която консумират, или те могат да искат да ги държат като домашни любимци, и за птици предавания. Как да запазим пилета, независимо от причината, която искате да ги задържи за по същество е само едно и също.

Стига да им предоставят адекватно с техните нужди, тогава сте сигурни, че ще можете да си кокошки. Разбира се, може да попитам, какво ще ви трябват след това, за да си пилета в задния двор? Първо, вие ще се нуждаят от добра и здрав къща пиле за вашите носачки. Тя не трябва да бъде нещо въображаемо и екстравагантен. Стига да е суха и чиста, а след това, че е безопасно за вашите носачки да се възползват от.

Ако изследванията и питам наоколо, ще откриете, че там са основно три вида курника, че можете да се възползват от. Изберете кой е подходящ за вашето пространство и събиране на необходимите материали, необходими за изграждането им. Да се ​​уверете, за да добавите някои дървени стърготини или почва около зоната, където те могат да надраскат от време на време като пилета искали да се почеше. Следващата как да се пазят пилета за употреба е храненето на вашите носачки. Хранене тях подходящата храна ще им помогне да растат и да сте здрави и да добри яйца за вашата трапеза. Ако все още повишаване на пилета, най-добре е да ги нахранят трохи първа. Ако са повишаване пълни отглеждани кокошки вече, след това можете да ги нахранят пиле фуражи, които могат да бъдат закупени в магазините за домашни любимци. Имайте предвид, за да се вмести ги стиснеш, тъй като това е от съществено значение за тяхното храносмилане.

Как да запазим пилета в задния двор е сравнително лесна работа да се направи, стига да има всички основи надолу. Ако планирате да ги повдигне свободен начин на отглеждане, Да се ​​уверете, че имате сигурни огради, за да ги държи в рамките на имота. Повишаване на домашни птици е полезно проект семейство с много ползи.