как да направите своя извън куче барбекю приятелски

Backyard барбекю са толкова American като ябълков пай, когато става въпрос за семейни дейности през летния сезон или на места, където зимни условия не е проблем! Този тип се съберем може да бъде чудесна развлечение за вас и вашето семейство, както и кучето си или на приятеля си кучета. Въпреки това, имате неочаквани опасности, които могат да бъдат опасностите, можете лесно да предотвратяват да се гарантира безопасността на всички включително и вашите четири крака приятели, както добре!

Националният Hearth и Patio както и барбекю асоциация е издал тази статистика: Тенденцията задния двор страна се превърна в 55 милиона долара бизнес тенденция, която показва, че все повече хора са забавни все повече и повече у дома. Повече хора са използване на тревата столове, маси за пикник и готвене станции се използват за привеждане на техните страни “навън”. Един от ключовите поведение да разубеди е вашето куче не скочи в обиколки на хората и желанието им да просят за храна и лакомства. Защо това е такъв проблем? Ами напитки картина или хранителни разливането или лапа нокти съсипват риза на приятеля си или рокля. Това може да разстрои приятелски добронамерена функция! Важно е да се набележи кучето си любовник гости и предоставят нови играчки, които вашите гости могат да взаимодействат с кучето си и кучета, които ще бъдат в задния двор страна.

Една обща любимо занимание играта е проста игра на извличане или дърпане на въже, че гостите ви да направите много лесно с кучетата на партито. Осигуряване на площадка или изолирано пространство в задния двор за вашите гости и кучета да играе и докато сте в него може да искате да разгледа един прост ограден камерата, така че вашите четири крака приятели могат да се насладят един на друг, без да пречи човешките си гости! Друг Полезен съвет е да се уверете, че споразумения за сядане са планирани, както добре. Вие искате вашето куче и кучетата на партито, за да може да продължи да бъде част от събитието, дори ако това е просто като от птичи поглед, докато те са на сигурно място в затворено техния район. Това затворено пространство може да действа и като страна дейност! Хората, че гумите на смесването или просто искат почивка от заседание може просто да преминем към зона, определена и те могат да играят и да се мотае с кучешките зъби на вашето парти.

За нощните страни, това е модула да се съхранява от него с кучета, които могат да тичат наоколо само с поставяне на фенерче им яки, така че гостите могат да видят кучето идва или когато те са в двора. Вие също може да опитате поставяне на камбана така, че когато става джингли вас и вашите гости да има някои предварително предупреждение и знам къде са. Тези няколко полезни съвети ще ви помогне да имате най-доброто Backyard барбекю и Дръж приятелите си върне за още забавни дейности във вашия дом и ще бъде много забавно за кучето си, както и вашите гости, които носят своите кучешки другари!