как да куче-доказателство вашия двор

Трябва спалнята си, децата си имат техни, но какво прави кучето трябва да нарече свое? Обикновено той има една щайга и задния двор да бъде негово “лично” пространство. Просто, както бихте се уверете, че стаята на вашето дете е толкова безопасна, и възможно най-приятен за него, което искате да направите същото за вашето куче.

Първо погледнете сериозно около вашия двор. Има ли някакви растения, които са потенциално отровни или опасни за вашия домашен любимец? Ако не знаете имената на всеки един растение, което расте в задния си двор, да ги отстрани за по-сигурно. Дали двор, ограден и ако е така, е на оградата в добро състояние? Има ли някакви дупки, които биха позволили на кучето да избяга или дори по-лошо се тревожете за, както той се опитва да избяга? Ако кучето ти е багер, как ще му попречи да копаят пътя си изпод? Ако няма ограда вече, ще можете да инсталирате един или ще използвате една невидима ограда, за да водят кучето си от скитащи на разстояние?

След това се уверете, че има една област, която ще осигурява адекватна сянка за кучето си през летните месеци и подслон по време на студено и дъждовно време. Има ли различни текстури за него, за да проучи, или всичко това е трева или друг материал? Ако всичко е бетон, ще ви осигури открит възглавница, когато той иска да се определят отвън?

Ще кучето имат неограничен достъп до задния двор или ще трябва да се вземат там от човек приятел? Ако той не трябва да чакат за помощ, той ще бъде с помощта на вратата кученце, или нещо друго? (Да не се разчита на кучето си да приеме или харесва една врата кученце правото на разстояние бухалката, някои от тях ще се откажат от упор да ги използват. Kiwi на Wonder Пъг си мисли, че вратата кученце е просто стар лош.) Все пак ви погалят, ще получите там, знаете, че дори и с ограден двор и бдителни планиране, може да има опасности дебнат там, така че е наложително да се провери кучето си често, ако не можеш да бъдеш там, да прекарва време с него. Уверете се, че има изобилие от прясна, студена вода по всяко време.

Ако кучето акции на гърба Площ на парцела с вашите без козина деца, се уверете, че има място, което да нарече свое и да напомня на децата, че те трябва да стои далеч от “куче зона”. Тази зона трябва да бъде от линията на основна дейност и следва да предоставя на кучето с чувството, че това му е прибежище.

Разбира се, няма нищо по-добро, отколкото да се там да споделят времето си с Вашия домашен любимец, така че вземете една хубава книга, чаша лимонада и да излезем и да се насладите време с вашия домашен любимец.