изграждане на сътрудничество задния двор пиле – 7 съвети как да направите истински дом за вашите пилета

Да се ​​изгради курника задния двор не само да осигури покрив над главите си пилетата; си сътрудничество също трябва да бъде безопасно и комфортно. С една дума, тя не трябва да бъде само една къща за птици, то също трябва да бъде дом за тях.

За да се направи най-доброто сътрудничество задния двор, ето няколко съвета, сгради, които можете да помислите:

1) Здрава конструкция. Направи структурата здрав за защита пилета от времето и други потенциални източници на посегателства. Бихте могли да използвате рециклирани материали, но това не означава, че вие ​​ще бъдете в състояние да направи надеждна структура. Започнете с основата. Уверете се, че тя е достатъчно силна, за да устоят потенциалните вредни сили.

2) добра вентилация. Без значение колко прост си сътруд е, въпросът за вентилация трябва да се обмисли внимателно. Не трябва да има открито пространство за гостите на въздуха в и за това отдаване под наем. Добра вентилация ще попречи на въздуха вътре в кооп от получаване остаряла и пода от получаване влажна което може да доведе пилета да се разболеят.

3) Достатъчно пространство. КООП не трябва да се нечетлив, че вашите пилета дори нямат пространство да махат с крила или упражняват своите крака. Кацалките, където могат да нощуват и площ да кълват около трябва да се обърне внимание.

4) Надеждна защита. В изграждането на вашия кооп, уверете се, че стадото е защитен, не само от времето, но и от хищници. Направете го точка да знам какво хищници живеят във вашия район. Гризачите, койоти и други животни, не трябва да може да влиза и нападение от кафеза.

5) Почистете хранене и поене контейнери. Просто осигуряване на храненето и вода ястие за вашите пилета не е достатъчно. Тяхното хранене и поене райони трябва да има достатъчно място за всички от тях и трябва да се поддържат чисти.

6), организирано изхвърляне област. В изграждането на сътрудничество, зоната, където пилетата ще постеля трябва да се държат далеч от мястото, където те се хранят. Вашето сътрудничество може да е малка, но това не означава, че не могат да се отделят тези две важни части. Най-добрата стратегия е да се издигнем на хранене ястия. A наклонен участък ще помогне събере отпадъци на едно място.

7) Сейф гнезда. Кокошките трябва да разполагат с място, където да снесат яйцата си, когато тези яйца няма да бъдат стъпкани, когато останалата част от стадото е в движение. Също така, да създаде пропаст в близост до гнездата, където можете да получите вашата страна чрез събиране на яйцата. Тази дупка може да бъде част от вашия план за вентилация.

Ако сте за изграждане на курника задния двор, се уверете, че можете да утеши пилетата преди всичко в ума. Вашето сътрудничество може да е доста, но дали е безопасно и комфортно? Уверете се, че е така.