избора на домашен любимец урна кремация

Кремацията става все по-често в последните години, както и възможностите за водене пепел домашен любимец са се увеличили, както добре. Има много видове на домашни урни от които да избирате, и с малко изследвания можете лесно да намерите правилния избор да празнувам своя домашен любимец. Традиционно, само на обикновена квадратна или правоъгълна кутия е достъпна за вас, но повече урни кремация бяха пуснати на пазара през последните години, от които да избирате, които предлагат много по-персонализирани настройки.

Един популярен избор е дървена кутия. Те са направени от твърдо вещество, естествено дърво в голямо разнообразие от форми и размери. Те осигуряват красив спомен за вашия домашен любимец, и могат да бъдат персонализирани в най-различни начини. Някои имат домашни любимци имена, издълбани в кутията, или метална плоча, поставена на върха с името на животното и годината на смъртта. Тези урни може да бъде доста красива, и обикновено са също доста достъпни цени.

Някои домашни урни са изработени от естествен камък. Изборът включват гранит, оникс и мрамор, и те са направени, като са си каменен блок на струг. Камъкът е издълбана в красива форма ваза, или правоъгълник, или дори геометрична форма. Те често са показани на мантията или рафт, като начин да празнувам с домашния любимец.

Някои кремация урни са направени от метал. Месинг, мед, бронз, или дори калай са възможностите за тези видове паметници. Те могат да бъдат оформени като вази или кутии, и често са гравирани пряко с името на вашия домашен любимец. Те често са обезпечени с гумена запушалка или капачка, за да пепелта домашните любимци, сигурно вътре, и често са доста тежки.

Някои собственици на домашни любимци предпочитат кремация урна, която разполага с снимка на любимия домашен любимец. Те са предназначени да покажат на любимите си снимки, трансформира обикновена урна в прекрасен спомен за домашен любимец. Те могат да бъдат изработени от дърво, мрамор, или метал, в най-различни форми и размери, и стават все по-популярен избор с собствениците на домашни любимци.

Все по-често има по-творчески стилове, от които да избирате. Най-новият стил на урни за домашни любимци е домашен любимец урна фигурка. Това обикновено изработени от дърво с формата на правоъгълник, и разполага с фигурка поставена на върха на конкретна порода домашен любимец, който ознаменуваща.