за първи път куче обучители

Повечето собственици на кучета биха предпочели лично да провежда обучение за домашни любимци, а не тях записване в школи за обучение. Куче обучение е вълнуващ и пълноценен опит, който може да помогне на кучета и техните собственици. Въпреки, че тя може да бъде трудно и стресиращо в началото, специално за първи път обучители куче, с помощта на тези съвети, те със сигурност може да оцелее и да има добре обучени и прояви куче.

Обучение в област, където кучето може да се съсредоточи и да се концентрират. Паркът може да бъде просторен, но тя може да бъде претъпкан и шумен. По този начин, на домашни любимци ще им е трудно да слушане и покоряване вашите команди. Ако все още предпочитат да го правят в парк, не забравяйте да откриете едно спокойно и по-малко пренаселено място. Ако вашия двор е достатъчно голям, за да отговарят на вашите уроци за обучение, а след това по-добре да го направим там. А мястото, с по-малка, или по-добре, без отвличане на вниманието ще бъде най-доброто за наземно обучение.

Подчертавайки, кучето не е препоръчително. Уроци за обучение може да бъде много уморително не само за тялото на животното, но и за ума му. Те имат един кратък период внимание също така че не очаквайте, че те могат да се съсредоточат за един час, или така на изчерпателно обучение. Това е добре да разполагат с обширна модул обучение, но се опита да запази уроците кратко, около 20 до 30 минути само. Да не се работи над кучето си и се опитайте да му даде време за почивка в между времето за обучение. Кучето ви може да загуби интерес към обучението след като той смята, че обучението е изчерпателен дейност за него.

Кучетата обичат лакомства. Можете да го дам на тях по всяко време, но най-доброто време да му се даде, е по време на тяхното обучение. Лакомства и играчки може да бъде наградата си за показване на подчинение и демонстрация на добро поведение. По този начин можете не само показват вашата оценка за тях, но и те ще се научат да се сдружават покорството е равен на лакомства. По този начин, ще бъдат насърчени да следват вашите команди и върши добро, всеки път.

Има един гол и направи всичко, за да я постигнат. По-добре е, ако имате и двете краткосрочни и дългосрочни цели. Важно е да продължите всички усилия, докато не постигнете целта си. Някои собственици на домашни любимци растат уморен лесно на обучение на своите домашни любимци. Кучетата могат да бъдат твърде инат понякога, но моля, дайте им повече време и търпение. Както бе споменато по-рано, обучението е едно пълноценно преживяване, особено ако си дал много време и усилия, а в края, сте видели техния напредък. Като добре възпитани куче след тренировка ще направи всички усилия си струва.

Обучението може да бъде много по-лесно с помощта на помощни средства за обучение на кучета. Има богат избор на пазара, но не забравяйте да опитате само petsafe средство за обучение. По този начин ще може да се гарантира безопасността на вашия домашен любимец и ефективността гаранция. Можете да разгледате и коментари, за да видите какви други собственици на кучета и обучаващи използвате.