закупуване на онлайн кученце.

Фразата закупуване на кученце онлайн е малко подвеждащо. Никога не трябва да закупите кученце онлайн, но можете да намерите кученце животновъдите чрез сайтове, малки обяви селекционера списъци. Това дава възможност на купувачите да намерят животновъдите с кученца на разположение.

Можете да намерите много качеството кученце животновъдите в интернет, това е страхотен начин за тях да се намери автентични купувачи, които искат да осиновят кученце. Повечето ще имат свои собствени уеб сайтове за легитимация, както и използването кученце обяви сайтове.

Уеб също има някои клопки, които могат да бъдат относително лесно да се избегне. Нейната е добре известно, че типичните измами кученце ОБЯВИ съществува. Схеми, включващи продавачите настояват купувачите плащат по-големи депозити без възможност да видите. След това те изчезват оставяйки ще бъде купувачът на сухо.

Няма да има парични трябва да промени ръцете преди да види кученцето. Този прост точка не може да бъде по-право напред и от съществено значение. Ако не видите, наистина сте оставяйки себе си широко отворени за проблемите.

Когато виждам никакви кученца мисля като детектив. Вие трябва да се чете между редовете и да открие истината за това как малките животни са били отгледани. Потърсете доказателства за малтретиране и се опитайте да се запознаят с героите на продавача. Кученцата трябва да бъдат възпитани в натура и уютна среда в противен случай те никога не са пълно доверие хората.

Ако кученцата изглеждат добре изглеждаше отрязва след неговото важно да се провери всички документи. Застраховане, сметки ПОО и всяка информация, порода регистър е наистина важно. Всички реномирани селекционери кученце трябва да имат информация по този готов за вас да видите.

Четвърто правило е да се провери самото кученце. Има ли изглеждат здрави със светли очи, wet носа и playfuness. Дали е пълен с енергия и апатичен. Дали малките имат приятелски inquesitive личност или е нервен. All здравия разум, но изключително наложително да направите правилния избор в това дали да купи или не.

Не на последно място да плащат за нещо, с депозит винаги има своите рискове. Особено при покупката на ново кученце от частно лице. Вие наистина трябва да вземе втори да има мозъчен преди да се пристъпи и очертаване никакви пари.

Горните точки са най-вече на здравия разум, но обикновено се пренебрегва. За всеки купувач там е негодник чакат така продължи с повишено внимание и да си време. Скоро след това ще бъде по пътя към бъдеще с прекрасен кученце и тя ще си е струвало в очакване на подходящия.