завладяващ папагал факти, за да знаят

В момента, в който започнете да изследвате света на папагалите, вие ще бъдете изумени от няколко факти папагал, който ще се извършва. Тези птици са може би най-интересните плаващи същества на света.

По-рано се смяташе, че папагалите са много прости същества, тъй като те са имали много малък мозъчната кора – областта на разузнаването. Въпреки това, той не отнема много време за учените и всички останали, за да осъзнаят, че папагалите са доста интелигентни. Папагалите се смята, че да се използва друга част от мозъка им и не кората на главния мозък, заедно с някои части на по-ниска мозъка им, което ги прави рязко. Освен това, техните hyperstriata са доста сходен с този на хората. Това вероятно е причината, поради която папагали имат способността да общуват и да изпълняват задачи, които изискват идентифициране на проблем или ситуация и реципрочни съответно.

Папагалите имат голяма способност да общува. Те са склонни да правят различен свистящ звук за да покаже различни настроения. Папагалите не са гласните струни, така да се направи звук, те тласкат въздуха от трахеята. Най-хубавото на папагалите е, че те не просто си взаимодействат, те също така имат способността да имитира звуците, които чуват около тях.

Папагалите се предлагат в различни размери. Най-малката разграничима папагал е баба лице пигмей, който е едва 3,4 инча височина. Това е само за размера на показалеца на човешкото. Този папагал е намерена в горите на Папуа-Нова Гвинея. Най-големият папагал – зюмбюл ара е около метър високи. The ара обикновено се намира в горите на Източна и Централна Южна Америка.

Папагалите се различават не само по размер, но също и в цвят. Яйцата на всички папагали са бели. Папагалите обикновено се хранят с ядки, семена и плодове. Те остават дълбоко в гората, така че можете лесно да намерите насекоми и други дребни бозайници, които те могат да ядат. Много папагали също идват с дълга, четка връхчета език, така че те могат да пият вода.

Папагалите като див ара и какаду имат способността да лети до 500 км на ден, когато търсят храната си.

Папагалите са се доказали като впечатляващ и забавен. Колкото повече знаете за папагали, толкова повече ще искат да разкрият други факти папагал.