гъски земеделие – от къде да започна и какво да очаквате, когато повишаване на гъски

Повишаване на гъските е един от най-силно забележителни усилия в сектора на селското стопанство. Тя може да бъде трудно в началото, но след това отново повечето селскостопански дейности са трудни. Повишаване гъски, обаче, има поредица от награди, които няма други домашни птици, свързани с бизнес или хоби може да предложи. Наистина, гъски земеделие е нещо, което трябва да се опита, дори и само за да изпитате радостта, която идва с него.

В основите на гъски земеделие първата включва избор на правото порода кокошката, която ще съответства на намерението е за отглеждане и отглеждане на гъски в първото място. Има гъши породи, които са по-добре за хоби цели, и има някои, които са идеални за нестопанска цел. Има толкова много видове гъски там, но най-често се срещат тези, които са следните породи: от Африка порода, египетската порода, китайската порода, породата Pilgrim, породата Емден, и породата Тулуза. The Sebaspatol порода, както и канадската породата и Buff порода също са доста популярни в гъски земеделие. Всеки един от тези породи гъска има предимства и недостатъци. Най-добре е да разберете особеностите на всяка една от тези породи, за да се знае кой отговаря на вашия вкус.

Разбира се, гъски земеделие трябва да бъде направено в широка следа на земята. За един акър – или повече, ако е възможно – се смята за достатъчно добър от домашни птици, експерти, но само ако гъските да бъдат повдигнати не надхвърлят двайсет. В противен случай, това е силно препоръчва да прехвърли някъде с по-голяма площ. Това място трябва да има приют за гъски, особено за яйцата, след като първата двойка гъсок и гъска започва да се размножават. Яйцата ще дойде бързо, и те трябва да се съхраняват някъде, че е свободна от насекоми, мишки и други вредители, и далеч от екстремни температури.

Сега, след като яйцата са се излюпили, гъски земеделие ще включва хранителни възможности за младите хора. Първото нещо, което идва на ум е трева, но ветеринарни лекари всъщност обезкуражи трева за новоизлюпени гъски. Grass могат да бъдат въведени в диетата след две седмици. В интервал, домашни птици, храни може да се прилага. Водата е много важно, и само прясна вода трябва да се дава. Вода от езеро или поток е най-добре дошли.