всичко, което трябва да знаете за папагал играчки

Има много различни видове папагали играчки за много различни видове папагали. The трудно нещо се опитва да избере правилните играчки за вашия папагал. В тази статия ще научите какво играчки са безопасни за всяка отделна порода папагал, както и обучение на всички причини защо е толкова важно да има няколко играчки папагал вътре в клетката.

папагала Amazon

Папагалът Amazon обикновено е много голям папагал, който обикновено е доста любознателен и за съжаление също така агресивно в пъти. Най-добрият вид папагал играчки за тази конкретна порода папагал обикновено са изработени от дърво и имат здрав. Ще откриете, че Amazon, като цяло обичат да дъвчат всичко, което те могат да получат човките си наоколо, затова купуват пластмасови играчки за вашия папагал Amazon може да доведе до това задушаване на парче от пластмаса. Уверете се, че всеки папагал играчка от вас за вашия Amazon е изработен от дърво.

папагали

Папагали са много по-малък породата на птиците, и по-малко вероятно да се унищожи всякакъв вид папагал играчка да решите да закупите за вашата клетка. Един много популярен папагал играчка, която е трябва да купите за тези птици, е огледало. Папагали, като амазонки също са много любознателни и ще прекарват часове чудейки се на отражението на себе си в огледалото. Ако притежаваш само един папагал, то това е един добър начин да поддържате птица свободна от скука, както е случаят с много папагали. Огледалото е задължително за тази порода папагали и всякакви други играчки папагал да решите да закупите ще направи чудеса за вашия папагали здраве и изобилие енергия.

защо е толкова важно да има папагал играчки вътре в клетката?

Папагалите са същества, които оцеляват единствено от внимание. Колкото повече внимание ви покажа папагала си, толкова по-щастливи и здрави, той или тя ще бъде. Въпреки, че не винаги може да бъде там, за да прекарват времето си с папагала си и затова папагал играчки може да дойде по хубав и удобен. Даване на вашия папагал нещо да се направи, докато сте далеч може да ви помогне да си папагал да стане скучно и в действителност е доказано, за увеличаване на продължителността на живота на вашата птица. Независимо дали става камбана, огледало или топка или вълна, каквато и да е обект, който си папагал е в състояние да взаимодействат с, ще направи чудеса за цялостната си общото здравословно състояние.