взлом кученца – Трите ключа към успеха

Налице е нов член на вашето семейство. Вече сте се завърнаха с ново кученце. Това е вълнуващ момент във всеки дом. В рамките на подготовката на събитието вероятно сте купи дъвчете играчки, събрал някакъв вид легло, а може би дори съхраняват до някаква храна. След като действително носят вкъщи кученцето ви първото нещо, което ще искате да направите е да започнете една къща счупи програмата. Никой не обича миризмата и столовата на акане или пикая в къщата си, така взлом кученца е нещо, което се превърна в приоритет за всички собственици на кучета. Има три ключа към успеха, когато взлом вашето кученце

Търпение – Търпението е много важно, когато взлом кученца. Вярвате или не кучето ви не се ражда, знаейки, че той не следва да определя вонящ купчина върху бял вашия килим или да напуснат една локва в кухнята теракот. Това ще отнеме известно време и усилия, за да обучава кучето си, където той може и не може да отиде до тоалетната.

Съвместимост – Както при всяка последователност програма за обучение не може да бъде пренебрегван. Когато взлом кученце трябва да се разработи ежедневна работа. Трябва да се научите гърненце модел на кучето си и да го редовно, докато той развива способността да контролира собствената си график баня. Ако не разполагате с последователна рутинни можете да обърка кучето си и закъснение всички положителни резултати.

Прекарано време-взлом вашето кученце не е нещо, което може да бъде постигнато за една нощ. Тя изисква много време и усилия. За период от време, вие ще трябва да даде този приоритетен проект, ако искате да се развива успешно. Въпреки че това ще изисква много от времето си, взлом вашето куче може да се окаже първата стъпка да има дълга, щастлива връзка с кучето си.

С въвеждането на тези три клавиша, на практика може да успее в взлом кученца. Тези ключа към успеха са важни, но не трябва да се пренебрегват и някои специфични методи на обучение. Има много програми за обучение на разположение, които предлагат специфични методи, които могат да бъдат направени по-продуктивни, като използвате тези три ключа към успеха.