бълха превенция

Бълхи, те не са само досадно да си домашни любимци те са изключително досадно за вас и вашето семейство. Една бълха може бързо да се размножават и заразява вашата къща, двор, обзавеждане и живот. Един женски бълха може да положи до 50 яйца на ден. Общо казано, ако видите една бълха, че има поне още десет, които не го правят.

Бълхи са много малки по размер и могат да живеят на Вашия домашен любимец, в къщата си и на вас. Те могат да хапят до 400 пъти за един ден. Не можеш да убиеш една бълха, като просто го посягането те са малки и скочи. Те са трудно да се хване с ръка и ще бъде невъзможно да се контролира чрез този метод. Бълхи не само могат да носят и зарази ви погалят с тении, но също може да причини анемия.
Бълхата бита на вашите домашни любимци предизвика обриви и алергични дерматити, което може да доведе до загуба на коса и тежки кожни заболявания.

Бълхи трябва да се реши веднага, когато присъства. Те трябва да бъдат взети на сериозно или ще изпитате сериозна зараза от тях в един много кратък период от време. A тристранен подход е най-добрият начин да ги отстранят. Открит лечение заедно със закрит лечение на къщата си и за лечение на вашия домашен любимец за бълхи ще доста много ги спре в техните песни.

Едно нещо, което трябва да запомните за бълхи е фактът, че те наистина не като слънцето наводнена чисти сухи външен околната среда. Както и с всичко, което имат избор, когато се решава как да се отнасяме към вашите двора и тревата за бълхи. Не забравяйте да се изследват предимствата и недостатъците на токсичните химически вещества и природни лечения. Можете да получите съвет за това как да се отнасят с теб дом за бълхи от вас местен ветеринар в допълнение вашия ветеринарен лекар може да ви посъветва за най-доброто лечение за вашите домашни любимци. Има няколко решения на разположение за лечение на вашите домашни любимци от бълха яки (които наистина работят само преди да получите бълхи), шампоани, разтвори и медикаменти, които се стерилизира яйца по този начин за спиране възпроизвеждане.

В началото на бълха сезон е най-доброто време за превантивни мерки трябва да бъдат предприети. Приложете лечение на вашите дворове и зелени площи, почистване и домашните си любимци спален кът в дома си и сложи бълха яки на вашите домашни любимци. Ако бълха нашийници не са за вас има редица локални приложения, които работят чудесно и с голям успех. Избягвайте досадно и разочароващо заразяване от бълхи и да вземат превантивни мерки, на първо място.