Съвети за обучение на кучета за новия собственик на куче

Нека си го кажем, за много хора, на тяхното обучение куче е борба, че рано или късно ще ги кара да просто да се откажем и да си куче прави каквото си пожелае. След това те се питат защо те имат такава непокорни куче. По-опитните собственици на кучета знаят, че кучето обучение е нещо, което винаги се случва. Всеки път, когато те са с кучето си те винаги са го обучава. Работата за разходки, игра в парка, дори просто си почивате около къщата са всички възможности, които да преподават.

Кучета по природа са любопитни същества, които лесно се отегчени. Ако няма подходящ контакт за тази скука те ще намерят нещо общо. И на куче, който не знае разликата дъвченето на обувки или изкопаване на дупки в двора не е нито добър, нито лош. Това е просто нещо да се направи. Колкото повече едно куче се учи да се моля и да прави каквото си иска по-малко контролират му собственик ще има. A непокорни куче не просто се случват, като пренебрегва, малтретиране или е вял за него обучението ще научите всички видове лоши поведения съвсем сам.

Кучетата обичат да удовлетвори техните собственици, но без обратна връзка те нямат идея, ако се прави правилно или грешно. Всичко е същото за тях. Ето защо е важно да се хвалят на куче, когато те са, че се подчинявам. Положителен подкрепление е един от най-мощните инструменти за обучение на кучета собственик на куче може да я ползва.

Много хора не си дават сметка, обемът на работата е необходимо да се обучават някои от най-невероятни кучета, които виждат по телевизията или тук за в новините. Полицейски кучета, всевиждащото око кучета, военни кучета могат да вземат добра година на интензивно обучение, за да ги стигнем до точката, където те могат дори да започнат да работят в това си качество. И никога не спира тяхното обучение. Кучета не идват обучени и те няма да се научат, просто защото те живеят в едно и също пространство, както техните собственици. Кучетата имат не вродено чувство за правилно и грешно, всичко е едно и също за тях, освен ако те не са научени.

Куче обучение е всичко за преподаване на кучето добро поведение. Повторението е името на играта, когато става въпрос да има послушни кучето. В комбинация с похвала за добре свършената работа на куче скоро ще научите какви са нейните граници са и кой всъщност командва. Първото нещо, което всеки трябва да се научи кучето е тяхното име. Това е, което получава вниманието им и просто казвам, че трябва да ги спре мъртъв в техните песни от всичко, което правите. От там на кучета обучение трябва да е ежедневие; обучението в къщата, място за сядане, пребиваващи, не лае или скача върху хора, това са неща, които ще направят живота с куче по-лесно и много по-приятно.