А начинаещи Ръководство за боксери кученца

Ако искате домашен любимец, тогава трябва да знаете, че боксер кученцата са доста енергични и имат силен характер. Те правят чудесни домашни любимци, ако търсите за придружител. Те са доста оферта с хора, и ще слушат заповедите на капитана им дава. Подобно на повечето други породи, те имат проблем с хапане всичко, в това число и деца. Никога не ги поставя извън мира, защото любопитството им може да доведе до тях случайно наранява някого или себе си.

Ако искате да ги избегне наранява някой друг, може да е разумно да ги постави в една щайга. Можете да поставите няколко играчки там, така че те да не се превръщат преситени. Не се учудвайте, ако има следи от ухапвания по тези играчки. Ако не се справят с този въпрос по-рано, той може да стане нормално за него да направи, което води до проблеми надолу по пътя. Разберете, че хапането е негово или нейният начин да ти кажа: “Хей, дай ми нещо да се направи”. Дайте вашето кученце някои упражнения и много внимание, ако искате да спрете ухапване.

Две много нежен и търсени черти на боксер кученцата са интелигентност и елегантност. Вие няма да има нужда да се върху тях за лошо поведение. Опитайте се да ги постави в някаква послушание обучение. По този начин, можете да ги образоват за това какво е правилно и какво не е наред, когато те са малки кученца. Като деца, те се нуждаят от твърда ръка и последователен начин на наказание. Ако боксьор продължава да хапе, поставяйки го обратно в клетката може да е сигнал за него, че поведението няма да бъдат толерирани. Когато той / тя се подчинява на ваше командване, да ги поздравя. Боксер кученца искам да се моля и да се спазват. Тя може скъпо повишаване боксьор кученце от тяхната храна, играчки, лакомства и медицински разходи.

Преди да закупите вашето кученце, вижте неговия / нейния фон. Какви са били родителите харесва? Какви са били техните поведения? По този начин, той може да ви даде представа за това какво да се очаква от кученцето, както той / тя прераства в един възрастен куче. Опитайте се да получите вашето куче социализирани, когато са млади и преди започване на програма за обучение. Ако направите това, може да ги направи много по-сговорчива. Ако можете да се разхождате кученцето ви, можете да съкратят този импулсивност те са склонни да имат. Не правете послушание-групите за обучение.

Ако можете, използвайте положителни техники ориентиране укрепване. Такива неща могат да бъдат кучето лакомства, играчки, инсулти и прегръдка. Тези неща ще се коригират кученцето ви по-бързо от крещи по тях.